Martijn rooijakkers gemert

martijn rooijakkers gemert

Vanuit Gemert gaan wij

Mijn naam is Martijn Rooijakkers. Mijn passie is het aanleggen van mooie en duurzame tuinen waarvan mijn klanten blij worden. Dat doe ik samen met mijn team van Rooijakkers Park en Tuin. Vanuit Gemert gaan wij iedere dag op pad in de regio Gemert, Beek en Donk, Lieshout, Nuenen, Eindhoven, Helmond, Boekel, Volkel, Uden, Erp en Veghel voor.


Rooijakkers Tuin & Park
Rooijakkers Tuin en Park Rooijakkers Tuin & Park • Contact ZG, Gemert. Tel: 79 24 14 Email: info@ Algemene voorwaarden. Martijn Rooijakkers. Contact.


 • Mijn naam is Martijn Rooijakkers.
 • 2 personen praten hierover Bekijk het profiel van Martijn Rooijakkers op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Martijn heeft 1 functie op zijn of haar profiel. Bekijk het volledige profiel op LinkedIn om.


  Mijn naam is Martijn Rooijakkers.

  Martijn Rooijakkers Adres Handelsesteeg 27 Postcode en plaats ZG Gemert Telefoon E-mail info@ Website
  Bekijk het profiel van Martijn Meer dan 90 jaar Rooijackers woninginrichter in Gemert. Het was in dat Hannes Rooijackers met zijn vrouw Antonet een textielhandel in d'n herd van hun woning aan de Achterhaag in Gemert begonnen. Het ambitieuze paar verhuisde in naar de Haageijk, waar een echte winkel werd geopend.

  Rooijakkers Tuin & Park

  Bekijk het profiel van Martijn Rooijakkers op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Martijn heeft 1 functie op zijn of haar profiel. Bekijk het volledige profiel op LinkedIn om de connecties van Martijn en vacatures bij vergelijkbare bedrijven te zien.

  Naam: Martijn Rooijakkers. Adres & Contact. Adres. Haageijk , KW, Gemert. Telefoon. Als routebestemming instellen Bezoek website.


  Contactgegevens. Contactpersoon: Martijn Rooijakkers; Adres: Martinus Aloijsius (Martien) Rooijakkers Instelling/bron Heemkundekring “De Kommanderij Gemert” Naam persoon Martinus Aloijsius (Martien) Rooijakkers Geboortedatum 1 apr Geboorteplaats Gemert Overlijdensdatum 8 jul Naam relatie Ria v.d. Heuvel (echtgenoot van) Soort object Bidprentje Deelcollectie Bidprentjes Objectnummer