Klaekeburg heugem, maastricht

De klaekeburg, hier in Heugem

De klaekeburg, hier in Heugem ook de “de klaek” genoemd, is al sinds jaar en dat het centrum van de Heugemse gemeenschap. Het oorspronkelijke gebouw lag midden in de dorpskern en heette “Ons Huis”. Alle verenigingen hadden er een plek en menig bruiloftsfeest is er gevierd.

Waren hier. een

The closest stations to Gemeenschapshuis Klaekeburg Heugem De are: Maastricht, Oude Maasstraat is 94 meters away, 2 min walk. Maastricht, Molensingel/Malvabeemd is meters away, 7 min walk. Maastricht, Molensingel is meters away, 10 min walk. Maastricht is meters away, 35 min walk.

Gemeenschapshuis Klaekeburg Heugem

Heugem. Heugem op de kaart ; Kenmerkende gebouwen van Heugem. Sint Michaëlkerk ; Anne Frankschool ; Voormalige jongensschool ; Voormalig klooster ; Kasteel Hoogenweerth ; La Valence ; Klaekeburg ; Brandweerkazerne ; Kunstwerken in Heugem. Regenboog ; Heilig Hart beeld.
De Klaekeburg. Bruisend centrum, % Guaranteed Tickets For All Upcoming Events at KLAEKEBURG Heugem Available at the Lowest Price on SeatGeek - Let’s Go!.

Zaalverhuur Gemeenschapshuis Klaekeburg Heugem De Heugem. Heugem is a neighborhood in Maastricht, South Limburg and has about 4, residents. Heugem is situated nearby to the neighborhoods Randwyck and Sint Pieter. Overview. Map. Directions. Satellite. Photo Map.


Informatie over De Klaekeburg in Limburg Province Maastricht Maastricht Restaurants Reserve: 3/22/ PM 2 guests Find a restaurant Clear search Heugem Restaurants View map Sort by: Highest Rating Save up to 50% at Maastricht restaurants when you book on Tripadvisor See All Offers Sponsored BIKKE 49 reviews Open Now European, Scandinavian $$ - $$$ Menu.
klaekeburg heugem, maastricht
De Klaekeburg, hier in Maastricht is meters away, 61 min walk. More details Which Bus lines stop near De Klaekeburg? These Bus lines stop near De Klaekeburg: 1, 15, , 5. More details Which Train lines stop near De Klaekeburg? These Train lines stop near De Klaekeburg: RS12, RS
Gemeenschapshuis Klaekeburg Heugem De Maastricht (heugem) - spacious semi-detached house with garden-oriented living room, open kitchen, 5 bedrooms, deep garage and a spacious southwest facing backy - info@