Badkamer vloer natuursteen

Hg natuursteen badkamer reiniger

Nibo Stone heeft in haar showrooms van maar liefst m2 een uitgebreide collectie natuursteen tegels voor de badkamer. Wij kopen deze badkamertegels van natuursteen zelf in, rechtstreeks bij de groeves. Daarom kunnen we de prijzen laag houden en altijd een gegarandeerde topkwaliteit bieden.


Natuursteen tegels badkamer schoonmaken Natuursteen fineer geeft jouw badkamer project een unieke uitstraling. Met de verschillende natuursteen fineer producten van StoneLeaf, creëer je de badkamer van jouw dromen. In dit artikel lees je over de mogelijkheden van natuursteen voor op de badkamer.


Badkamer natuursteen Natuursteen in de badkamer schoonmaken. Mocht het natuursteen niet schoon genoeg worden met alleen water en een doek of spons, dan kun je voor een zacht schoonmaakmiddel gaan dat gemaakt is voor natuursteen. Een geschikt middel is Grano Wash. Het ontkalkt, lost zeep- en shampoo resten op en beschermt.


Leisteen badkamer De beste prijs voor badkamer tegels in natuursteen. Ons gehele aanbod natuurstenen tegels voor de badkamer bestaat uit enkel de beste merken. Dit betekent dat u bij ons alleen wandtegels vindt van de allerbeste kwaliteit. Echter wil dit niet zeggen dat u ook de hoogste prijs moet betalen.
Natuursteen badkamer schoonmaken Natuursteen in je badkamer. Natuursteen is een tegelsoort die steeds meer gebruikt wordt in de badkamer. Natuursteen ziet er niet alleen trendy en sfeervol uit, maar het is bovendien eenvoudig te onderhouden voor een lange levensduur. Twijfel jij om natuursteen in de badkamer te nemen? Lees dan meer over deze steensoort in dit artikel.

Natuursteen badkamer tegels

Voor de natuurstenen vloer in uw badkamer raden we de HMK P edelzeep aan. Dit is een mild alkalische, neutrale onderhoudsreiniger die erg makkelijk te verwerken is. Door deze zeep wordt de vloer minder gevoelig voor vlekken en de natuursteen wordt merkbaar vuil-afstotend.
Witte vlekken op natuursteen badkamer Je natuursteen schoonmaken, doe je het best met lauwwarm water en een zachte, natuurlijke zeep. Gebruik bij voorkeur producten met een lage pH-waarde, zoals Floor Cleaner. Extra tip: gebruik nooit antikalkproducten voor het reinigen van je natuurstenen badkamer.

badkamer vloer natuursteen


Natuursteen badkamer schoonmaken - oma weet raadt

Natuursteen voor elk interieur. Natuursteen is een uniek materiaal met oneindig veel mogelijkheden. Een vloer van natuursteen zorgt voor een upgrade van elk interieur. Natuursteen in een keuken (aanrechtblad, achterwand, vloer) of badkamer (wastafel, vloer, douche) is elegant en tijdloos.
    Spiegel beslaat badkamer: Kies dan een badkamerspiegel met geïntegreerd verwarmingselement, zodat je spiegel nooit meer beslaat. Van badkamerspiegels met verlichting tot ronde badkamerspiegels Bij GAMMA vind je alle soorten badkamerspiegels in het assortiment, van 40 tot wel cm breed, van verschillende materialen, zoals glas, hout, aluminium en metaal.