Museum meer gorssel restaurant

Museum more gorssel parkeren

Na je bezoek aan het museum, kun je heerlijk lunchen in Café MORE by Loetje, de inpandige brassie van Museum MORE in Gorssel. Voor een lunch of diner kun je ook terecht bij het naastgelegen restaurant Loetje. Het café is ook te bezoeken zonder entreekaart voor het museum. Bij mooi weer is het terras geopend.


Lunch gorssel Our museum has its own brasserie. Here you can enjoy a good cup of coffee or a delicious lunch. The café can also be visited without a ticket for the museum. The terrace is open in good weather. Reservations can be made via and by e-mail at more@
Café more menu Het restaurant bevindt zich op een unieke locatie bij de ingang van het landgoed. Vóór, tijdens of na jouw bezoek aan Kasteel Ruurlo, kun je bij Oranjerie Ruurlo genieten van heerlijke gerechten van de kaart, een kop koffie met gebak of juist gezellig borrelen op het zonnige terras.

Bosrestaurant joppe menukaart Opslaan. Delen. 24 beoordelingen #5 van 8 restaurants in Gorssel € Nederlands Café Europees. Hoofdstraat 43F, CR Gorssel Nederland +31 6 Website + uren toevoegen. Alles weergeven (6) Verbeter deze pagina: upload foto's! Een foto toevoegen.
museum meer gorssel restaurant

Restaurant gorssel The museum has a museumshop, modern facilities and a restaurant in the connecting building. The website offers a good overview of what can be expected. A visit therefore offers a complete tour. There is ample parking space behind the museum and it can also be reached by public transport (bus 81 every half hour with a bus stop in front of the.
Restaurant museum more gorssel Restaurants in de buurt van Museum MORE op Tripadvisor. Lees reizigersbeoordelingen van eetgelegenheden in de buurt van Museum MORE, Gorssel, Nederland en zoek op prijs, locatie en meer.

Korting museum more gorssel

Restaurants near Museum MORE, Gorssel on Tripadvisor: Find traveler reviews and candid photos of dining near Museum MORE in Gorssel, Gelderland Province.

Loetje gorssel menu

Restaurants near Museum MORE, Gorssel on Tripadvisor: Find traveller reviews and candid photos of dining near Museum MORE in Gorssel, Gelderland Province. Gorssel Bed and Breakfast Gorssel.
    Oranjerie zoetermeer adres: Check De Oranjerie reviews, nearby Zoetermeer, The Netherlands on - offline maps for Google android and Apple Iphone and ipad School: De Oranjerie nearby Zoetermeer in The Netherlands: 0 reviews, address, website -