Cursus positief denken antwerpen

Er zijn momenteel 10 In deze cursus positiviteit staat het thema rampdenken centraal. Je leert hoe dat werkt, en vooral ook hoe je er beter mee om kunt gaan, zodat je er minder last van hebt en jouw onzekerheid afneemt. Je leert op een systematische manier naar situaties te kijken door zicht te krijgen op je eigen gedachten en vooral op de invloed die je gedachten.
Als je in staat bent In zes klassikale lessen leren kinderen positief denken en problemen effectief aanpakken. De training ‘Eigen baas over je gedachten!’ is een wetenschappelijk onderbouwd en bewezen effectief programma voor kinderen van het vierde leerjaar (in Vlaanderen) of groep 6 (in Nederland).


Een boeiende training waarin Sabine In deze vierdaagse cursus/nascholing Coachen op positief denken leer je op welke manier positief denken helpt bij het vergroten van je vitaliteit en hoe je dit kunt inzetten in je coachpraktijk. Docent Jennifer van Balkom is gecertificeerd coach, trainer, NLP Master, internationaal spreker en solopreneur.


Tijdens deze cursus maak Een positieve instelling zorgt voor positieve resultaten. Optimisten zijn succesvoller op de arbeidsmarkt, maken meer vrienden en leven een stuk gezonder dan pessimisten. Hoewel we allemaal wel weten dat je met positief denken meer bereikt, is het niet altijd makkelijk om steeds positief te blijven.

cursus positief denken antwerpen


Tijdens deze cursus maak

HBO Bachelor Toegepaste psychologie. Master in Toegepaste psychologie voor professionals. Kindercoach. Coachen. Kinderpsychologie.

Veranderingen op het vlak van

Positief denken zorgt voor een krachtige energie in moeilijke tijden. De oorlog in Oekraïne, de energiecrisis met zijn snelle prijsstijgingen, de zware milieuvervuiling, de toenemende agressie in de samenleving en de negatieve berichtgeving maken ons niet vrolijk.

Een positief effect op je In de workshop 'de kracht van positief denken' maken we gebruik van oefeningen en persoonlijke reflectie. De groep zal regelmatig in subgroepen opdrachten met elkaar uitvoeren. Dit ondersteunen we vanuit de theorie.

Persoonlijke ontwikkeling | Wilrijk (Antwerpen)

Zoals ik al eerder aangaf, is de manier waarop je reageert op een vervelende situatie belangrijker dan de situatie zelf. Jouw gedachten bepalen hoe je je voelt. Dat betekent dus ook dat je invloed hebt op je gevoel. Positief denken is een eerste stap naar een prettiger gevoel.


    Ranst broechem (antwerpen): Het Rode Kruis heeft dinsdag zijn nieuwe mobiele commandopost voorgesteld op Campus Vesta in Ranst.