Robin mobile buitenland tegoed

 • Budget mobile contact

 • Robin mobile sim only Per 17 januari wordt je Robin Mobile abonnement geleverd onder de nieuwe naam Budget Mobiel. Daarmee is het dus onderdeel van Budget Thuis. Waardoor je trouwens flink kunt profiteren van combikorting als je bijvoorbeeld ook klant wordt van Budget Energie of Budget Alles-in

  Mijn robin mobile

  Robin Mobile is vanaf 1 januari , Budget Mobiel geworden! Vanaf 30 juni is bij Robin Mobile 4G en internet in het buitenland beschikbaar. Bovendien is er nog meer goed nieuws: alle Robin Mobile klanten krijgen voortaan per maand 50 MB mobiel internet binnen de EU helemaal GRATIS!.

  Robin mobile contact Met Robin Mobile kunt u echt onbeperkt bellen, sms’en en internetten binnen Nederland. Indien u naar het buitenland wilt bellen of sms’en of u wilt naar speciale premium of service nummers bellen of sms’en, dan heeft u daar een extra tegoed voor nodig. Dit extra tegoed kunt u eenvoudig aanschaffen in uw eigen MyRobin omgeving. Het extra.
  Budget mobiel buitenland bellen Robin Mobile stuurt klanten een sms bericht wanneer de gratis buitenland voordelen opraken bij 50%, 80% en %. Wanneer het gratis tegoed volledig is verbruikt, betaal je een 'laag' tarief per minuut, sms of MB. Zoals in januari aangekondigd, zijn de buitenlandtarieven drastisch omlaag gegaan.

  Budget mobile contact

  In tegenstelling tot andere providers, hanteert Robin Mobile geen geldigheidsduur van maximaal 60 dagen per jaar waarbinnen het tegoed in het buitenland gebruikt kan worden. Zo hanteert T-Mobile na 60 dagen bijvoorbeeld een datalimiet van 10GB per maand.


  robin mobile buitenland tegoed

  Budget mobile inloggen

  Om naar of in het buitenland te sms’en of bellen is een extra tegoed nodig van 15 euro. Dat geldt ook voor commerciële en sms-diensten. De tarieven voor gebruik in en naar het buitenland liggen naar eigen zeggen significant onder het landelijk gemiddelde. Ook hier is het extra tegoed echt onbeperkt geldig.
  Budget mobiel buitenland werkt niet In binnen- en buitenland. Met je Sim Only abonnement van Budget Mobiel ben je altijd én overal bereikbaar. Zowel in binnen- als buitenland. Wel met hier en daar een spelregel, bijvoorbeeld als het gaat om gebruik in het buitenland. Lees hier alles over hoe het zit met je GB’s, sms’jes en minuten in het buitenland.
  Budget mobiel buitenland instellen Log in, ga naar Extra Tegoed en betaal via iDEAL. Budget Thuis App Ga naar de app, dan naar ‘Extra Tegoed kopen, kies je bedrag en betaal via iDEAL. Per sms Sms ‘Extra’ naar voor € 15,- tegoed. Betaling gaat via automatische incasso. “Nooit meer buiten je bundel met Budget Mobiel Onbeperkt“ BUDGET MOBIEL APP Alles bij de hand.

   Display op mobile prestigio: Prestigio DS Video Wall 55”, mm bezel. Digital Signage Type: Indoor. Multi-touch: No. Learn more. Compare. NEW.