Bloedbuis groene dop

bloedbuis groene dop

Edta bloedonderzoek

Verpakking van stuks BD Vacutainer bloedafnamebuisjes met Lithium Heparine. Inhoud: 4ml opname volume. Afmeting: 13x75mm. Tip! Bestel ook deze toebehoren mee: Op voorraad. Nu besteld is dinsdag in huis. Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 60,-.
Stolbuis geel Voor Ht, leuko’s en differentiatie altijd én EDTA én een bloeduitstrijkje opsturen. Heparine (groen) Ideaal voor: klinisch chemische bepalingen, bijvoorbeeld: ureum, natrium, totaal calcium, AST. Werking anticoagulant: versterken antithrombine Opmerkingen: het monster kan direct gecentrifugeerd en afgepipetteerd worden. NaF (grijs).


Heparine bloedonderzoek CTAD-buizen. De CTAD-buis bevat naast de natriumcitraatoplossing ook theofylline, adenosine en dipyridamol. Laatstgenoemde drie stoffen voorkomen plaatjesactivatie. Het stabiliseren van bloedplaatjes door CTAD, voorkomt dat plaatjesfactoren in het plasma komen en de testresultaten beïnvloeden.
Volgorde bloedafname buizen

Volgorde bloedafname buizen

Vacut. pst li-hep. buis hg/pl, 3 ml (10x stuks) eenheid: Vacutainer® Plasma scheidingsbuis (Heparine) met licht groene BD Hemogard™ sluiting. BD ref.: Afmeting: 13x75 mm. Inhoud: ml.
Edta-bloed nuchter eerst de groene buis, daarna de oranje buis af. Bloedafname Patiënten materiaal is potentieel besmet materiaal en dient als zodanig behandeld te worden. Neem geen bloed af uit een arm waarin een lopend infuus in zit. Bij het gebruiken van een vlindernaald, altijd een tweede citraat buis afnemen i.v.m. het.

Edta-bloed betekenis

BD Vacutainer® bloedafnamebuisjes pediatrie. : EAN: Buisjes met klein volume. Beter beheer van patiëntenbloed. Met papieren etiket van Hemogard-dop. Afmetingen: 13 x 75 mm. Beschikbaar in verschillende versies. vanaf € 59,90 netto.


Waarom volgorde buizen bloedafname 2 x 5ml Heparine bloed in natrium- of lithium-heparinebuis (groene dop) Afname-instructies. Direct na afname bloedbuizen x zwenken (om bloed met EDTA/Natrium/Lithium te mengen) Geen bloed inzenden wanneer patiënt een beenmergtransplantatie heeft ondergaan.

Fluoride bloedbuis BD Preanalytical Systems is an industry pioneer and leader in evacuated blood collection systems. Under the BD Vacutainer ® Brand, we provide a range of blood collection tubes for Biochemistry, Immunochemistry, Haematology, Blood Banking and Coagulation studies. Blood Banking Tubes Coagulation Tubes EDTA Tubes Fluoride/Oxalate Tubes (Glucose).

    Groenten en hun voordelen: Als het om groenten gaat is ‘vers’ hetzelfde als ‘gezond’, en hoe verser je spinazie of aardbeien zijn, des te gezonder zijn ze. Dat is ons met de paplepel ingegoten. Op zichzelf.