Interessante plaatsen in italie

interessante plaatsen in italie


Bezienswaardigheden rome Het Gardameer is het grootste meer van Italië en één van de populairste bestemmingen voor een zomervakantie in Italië. Aan het meer liggen tal van schilderachtige stadjes en dorpen, zoals Sirmione, Lazise en Bardolino. Vooral de luxe campings zijn hier heel populair.
Mooie plekken italië met auto Italië is een prachtig & divers land. Het zou je jaren kosten om alles te bezoeken. Daarom maakten wij een lijst van de mooiste plekken in Italië.

Top 10 bezienswaardigheden italië

Op zoek naar alternatieven voor de bekende toeristische dorpjes in Italië? Bezoek dan eens een van deze twintig plaatjes, in iedere Italiaanse regio eentje, die door "Borghi più belli d'Italia" om de ligging, cultuur en geschiedenis werden uitgeroepen tot de mooiste in Italie.

Mooiste plekken italië aan zee

Skyscanner maakte een lijstje met de 10 leukste bestemmingen voor een weekendje weg. 1. Stedentrip Rome. Rome, stad van het Colosseum, de Trevifontein en het Vaticaan. Aan bezienswaardigheden geen gebrek in de Italiaanse hoofdstad en tijdens een stedentrip Rome hoef je je geen moment te vervelen. Of je nou een stadswandeling maakt door de.


Bezienswaardigheden noord-italië Lombardy is home to the famous Italian lakes such as the Lake Maggiore. One of the most beautiful places on its shore is Angera. It is known for the castle Rocco Borromea that overlooks the town on a high rock. In the castle you will find the largest toy museum in Europe.
Italië bezienswaardigheden kaart Maar een van de meest interessante hoogtepunten van je uitstap naar Padua, is dwalen door het voormalige getto, waar ook de enige synagoge is gevestigd. De Scrovegni-kapel is een andere bezienswaardigheid, waar veel prachtige 14e-eeuwse kunstwerken en fresco's te zien zijn, waaronder die van Giotto.

Mooiste plekken italië Interessante plaatsen om te bezoeken tijdens een reis naar Italië. Iconische sites zoals Rome, Sicilië, Florence en wat u in elk daarvan zult vinden.

Italië bezienswaardigheden natuur

You can hike and ski here, but you also have a great view of the Stelvio National Park. 6. Cortina d'Ampezzo. Whether you're a skier, a snowshoe hare or a fashionista, Cortina d'Ampezzo is the place to be in the Dolomites in winter. You can enjoy great skiing here, but the place also has a special history.