Hagar peeters wasdom

Voor de dichtbundel Wasdom

Hagar Peeters is een Nederlandse auteur. Nog voordat ze een bundel had uitgebracht, brak ze als 'rapdichter' door op het Double Talk-festival in Peeters debuteerde in met de bundel Genoeg gedicht over de liefde vandaag. Deze werd genomineerd voor de NPS-Cultuurprijs.


Voor de dichtbundel "Wasdom" verzamelde Hagar Peeters (Amsterdam, 12 mei ) is een Nederlandse auteur. Nog voordat ze een bundel had uitgebracht, brak ze als 'rapdichter' door op het Double Talk-festival in Peeters debuteerde in met de bundel Genoeg gedicht over de liefde vandaag. Deze werd genomineerd voor de NPS-Cultuurprijs.

Peeters debuteerde in met

Samenvatting. Voor de dichtbundel Hagar Peeters studeerde Cultuur- Mentaliteits- en Ideeëngeschiedenis vanaf de Verlichting en Algemene Letteren (cum laude) aan de Universiteit Utrecht en was gastredacteur voor het satirische studentenweekblad Propria Cures.


hagar peeters wasdom

Voor de dichtbundel Wasdom verzamelde Peeters herself describes the poet's life as a laboratory from which to take his or her experiences. From that laboratory have sprung the honest and direct lines which characterize her poetry: at times her work is humorous, other times, when the work demands, it is solemn and reverent. © Fleur Jeras Bibliography Poetry.

Peeters debuteerde in met

Hagar Peeters () studeerde Cultuurgeschiedenis en Algemene Letteren aan de Universiteit van Utrecht en was redacteur bij het Historisch Nieuwsblad. Haar performance op het Double Talk-festival in bleek voor haar de doorbraak: ze werd gevraagd op te treden bij De Nacht van de Poëzie en Crossing Border, nog voordat zij was gedebuteerd.

We hebben 6 recensie(s) voor

Wasdom: gedichten [Peeters, Hagar] on *FREE* shipping on eligible orders. Wasdom: gedichten.
Auteur, Tekst, In, Jaar. Anneke Voor de dichtbundel Wasdom verzamelde Hagar Peeters haar meest recente poëzie, gecombineerd met een selectie uit de gedichten die ze vóór haar twintigste schreef. Resultaat is een groot boek dat de breedte van het leven en de literatuur bestrijkt. De titel suggereert dat deze gedichten over volwassen worden gaan, maar het eindpunt wordt natuurlijk nooit bereikt. Jeugd is onherhaalbaar en.

Hagar Peeters haar vorige Wasdom / gedichten by Peeters, Hagar. De Bezige Bij. , Paperback, goed exemplaar, Kaft verkleurd door zonlicht.

    Elke peeters instagram: elkepeeter. 84 posts. followers. following. Elke Peeters. Designer. Award Winning Contemporary Jewellery Designer • Hedendaagse juwelen op maat • #maakjeafspraak op elke@, lees de #blog op 💚💚💚. Posts Tagged.