Herenstraat amsterdam te huur

Bekijk alle appartementen te huur Huurwoningen in Herenstraat, Amsterdam. Op funda vind je 2 huizen verhuurd in Herenstraat, Amsterdam. Funda helpt je je nieuwe huis te vinden met zoekfilters, foto's, video's en plattegronden.
Zoek je huizen te huur Appartement te huur Herenstraat in Amsterdam voor € Huur. Amsterdam. Centrum. Centrum-West. Grachtengordel-West. Herenstraat. Foto's. Locatie.


We hebben 7 huurwoningen

We hebben 11 huurwoningen voor je zoekopdracht herenstraat amsterdam, met prijzen vanaf € Vind wat je zoekt voor de beste prijs: huurwoningen in amsterdam Te huur.


Zoekt u winkels te koop Herenstraat 4 B, CA Amsterdam We offer a well laid out bright 2 room apartment on the corner of Herenstraat and Herengracht in the Jordaan area, a village on its own right in the center of Amsterdam. The location on the cozy street right between Keizersgracht Meer informatie.


Op funda in

5 Huurwoningen in Amsterdam vanaf € / maand. Vind het beste aanbod voor de zoekopdracht te huur herenstraat amsterdam. Omschrijving keizersgracht d, ch amsterdam uniek appartement (ca. Ligt tussen de herenstraat en de leliegracht en heeft een prachtig uitzicht over. Bevindt van de rijs.


Verhuurd Overige voorwaarden Nader De historische panden geven de straten hun knusse en gezellige sfeer terwijl de exclusieve en trendy speciaalzaken zorgen voor een hippe uitstraling. Share. Locatie Amsterdam. Status Verhuurd. Front 4 meter. Begane grond Ca. 70,7m². Kelder Ca. 40,1m². Prijs Op aanvraag. Voorbehoud Goedkeuring verhuurder.

In deze winkel

Amsterdam Huurprijs € ,15 Type woning Bovenwoning Oppervlakte: 20 m 2 Kamers: 2 Slaapkamers: 1 Wachttijd: (niet ingesteld) Datum beschikbaar: 30 apr. Maximaal inkomen: € ,00 Status: Verlopen.

Adres Herenstraat H, CB te Appartement te huur: Herenstraat te Amsterdam - 70 m2 met 3 Kamers voor € Appartement huren? Meld je aan bij Huurstunt en neem contact op.
herenstraat amsterdam te huur
  • In deze winkel