Postbus uwv amsterdam

Antwoordnummer uwv wia

UWV, afdeling WAZ Postbus AE Amsterdam. WAZO-uitkering UWV, afdeling ZW Postbus CT Amsterdam. ZEZ-uitkering Voor ZEZ-uitkeringen aangevraagd voor 1 juli UWV, afdeling WAZO/ZEZ Postbus HA Amsterdam. Voor ZEZ-uitkeringen aangevraagd op of na 1 juli UWV, afdeling ZW Postbus CT Amsterdam. WIA.

Uwv postbus 58250 amsterdam

UWV, afdeling Ziektewet Postbus CT Amsterdam. Wajong-uitkering UWV, afdeling Wajong Postbus AE Amsterdam. WIA-uitkering (WGA of IVA) UWV, afdeling WIA Postbus CH Amsterdam. Eigenrisicodragen WGA UWV, Centraal Loket ERD – WGA Postbus 71 BD Alkmaar. WAO-uitkering UWV, afdeling WAO Postbus AE Amsterdam.
Antwoordnummer uwv amsterdam U kunt UWV telefonisch bereiken werkdagen van tot uur. UWV kent verschillende nummers, afhankelijk van het type klant. Onderleest u met welk telefoonnummer u direct de juiste afdeling van UWV kunt bereiken. U bent werknemer of zelfstandige of u heeft momenteel een uitkering UWV Telefoon Werknemers via – 92

Uwv postadres wia Postbus CA Amsterdam Telefoon () 91 11 Telefax () 20 40 UWV / USZO Oude Lindestraat 70 Postbus JM Heerlen Telefoon () 91 11 Telefax () 34 42 UWV / GUO Divisie Ondernemingen Tielweg 5 Postbus 61 AB Gouda Telefoon () 57 50 00 Adressen UWV Terug.

Uwv postadres U kunt uw klacht digitaal of per brief indienen. Wilt u uw klacht digitaal indienen? Dan kunt u deze indienen via de Klachtenpagina van UWV. Kies in dit geval voor de optie ‘Online een klacht doorgeven’. Wilt u liever een klacht indienen per post? Stuur dan uw klacht in via: UWV Klachtenservice Postbus HB Amsterdam.


Uwv amsterdam contact
Post naar uwv gratis UWV office in Amsterdam Address: Delflandlaan Correspondence address: Postbus AB UWV office in Rotterdam Address: Laan Op Zuid Correspondence address: Postbus GE UWV office in The Hague Address: Leeghwaterplein 1 Correspondence address: Postbus BC UWV office in Utrecht Address: Moeder Teresalaan and

Uwv amsterdam contact

Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) Zelfstandig bestuursorgaan. Afzonderlijke zbo De gegevens zijn verouderd en laatst bijgewerkt op: Help? De organisatie heeft langer dan een jaar geleden (op ) aangegeven dat de gegevens correct zijn.
postbus uwv amsterdam
Uwv amsterdam postbus 69254 Het UWV hoofdkantoor is gezeteld in Amsterdam. UWV Amsterdam Hoofdkantoor Adres: La Guardiaweg Postadres: Postbus , HG Amsterdam Provincie Drenthe In de provincie Drenthe zijn er twee UWV kantoren. UWV Assen Adres: Stationsstraat Postadres: Postbus , CC Groningen UWV Emmen Adres: Verlengde Spoorstraat 2.


    Ziektewet vakantiegeld uwv: Werknemer en Ziektewet-uitkering. Als uw werknemer ziek is, bent u verantwoordelijk voor zijn re-integratie. Heeft uw werknemer recht op een Ziektewet-uitkering? Dan krijgt hij de beslissing hierover van UWV. Meestal maken we de Ziektewet-uitkering aan u over. U verrekent de uitkering dan met het loon.