De boerderij in depok opslaan

Egelantier den dolder te koop

Cornelis Chastelein, koopman en VOC-ambtenaar, liet na zijn dood in zijn landgoed Depok in Nederlands-Indië na aan slaven. Uit de turbulente geschiedenis die volgde, ontstond een hechte gemeenschap – die tot op de dag van vandaag standhoudt. door Esmee Bakker en Arno Kantelberg Gepubliceerd op: 10/02/

De egelantier den dolder Een verhaal dat jaar geleden begint wanneer de hoge VOC-beambte Cornelis Chastelein zijn landgoed Depok bij testament nalaat aan de slaafgemaakten die daar voor hem werken. De tentoonstelling volgt het wel en wee van de gemeenschap in het koloniale Nederlands-Indië tot de dag van vandaag.

Bistro hero menu I ndonesisch restaurant Anak Depok – Een begrip in Den Dolder. Hier ervaart u de echte Indonesische keuken in ons recent smaakvol en modern ingerichte gerenoveerde restaurant. Onze koks koken met veel liefde de gerechten in ons restaurant. De bereiding van onze gerechten zijn % authentiek.
Restaurant bosch en duin Voor een kennismaking met onze bejaarde paarden, een interessante rondleiding of een bezoekje aan onze museumboerderij. Bij Boerderij Vosseveld en Boerderij Het Gagelgat bent u 7 dagen in de week van tot uur van harte welkom. Regelmatig organiseren wij leuke en gezellige evenementen.

Lunch den dolder

De boerderijen in Giethoorn, Alblasserwaard en de Vijfherenlanden waren zo ingericht dat men, net als bij de stolp, de oogst centraal in het gebouw opstapelde op de grond. Hierdoor ontstonden grote tasvakken, die nauwelijks afweken van de Friese schuren van de Noordelijke huisgroep dan wel de Vlaamse schuur.


Restaurant bilthoven Welkom op Boerderij Den Hoek Naast het jongvee wat we grootbrengen op onze boerderij wordt er ook melk verwerkt tot kaas, karnemelk, yoghurt en nog veel meer lekkers. Allemaal te koop in onze boerderijwinkel of bij een van onze wederverkopers.
  • Egelantier den dolder te koop

  • de boerderij in depok opslaan
    Den dolder restaurant Afstammelingen van de oorspronkelijke families Depok, met uitzondering van de familie Sadokh, waarvan de naam is uitgestorven, wonen nog steeds in Indonesië, Nederland, Noorwegen, Canada en de Verenigde Staten. In werd hun aantal geschat op personen. In Nederland wordt nog steeds de Depok-dag gevierd op 28 juni.

    Bistro hero den dolder

    MASTERCLASS SERIES FOR MUSICIANS. In the coming months, a number of Masterclasses will take place at our Podiumcafé, by renowned people and companies. This series is intended for aspiring musicians but also applicable if you've been around for a while and you’re still curious about how things can be improved! In an afternoon you will hear a.