Veeleisend vertalen naar hindi

Vertaling van "veeleisend" in

Google se diens, wat kosteloos gelewer word, doen kitsvertalings van woorde, frases en webbladsye tussen Afrikaans en meer as ander tale.
Het is hard werken, veeleisend Open de Translate-app op je Android-telefoon of -tablet. Selecteer de taalcombinatie voor je vertaling. Van: kies een taal of tik op Taal herkennen. Naar: selecteer de taal waarnaar je wilt vertalen. Tik in het startscherm van de app op Camera. Tekst vertalen uit een afbeelding die je al hebt vastgelegd: tik op Alle afbeeldingen.


Vertalingen van 'hinderlijk' in het

Vertaling van "goedemorgen" naar Hindi. नमस्ते, नमस्कार, गुड मॉर्निंग zijn de beste vertalingen van "goedemorgen" in Hindi. Voorbeeld vertaalde zin: Wanneer er tijdens de tentoonstelling iemand naar onze tafel kwam, zeiden wij: ’Goedemorgen! ↔ “मेले के दौरान, जब.

Veeleisend. als trefwoord met Je kunt een gedeelte van een pagina vertalen zodat je de details makkelijker kunt begrijpen. Open Chrome op je computer. Ga naar een webpagina die in een andere taal is geschreven. Markeer een gedeelte van de tekst. Klik met de rechtermuisknop op de gemarkeerde tekst. Klik op Selectie vertalen naar het [taal].
Vertaling in context


veeleisend vertalen naar hindi
Naar het Engels, het Chinees vertalen, uitleggen overg. ww: I can't understand this jargon. Could you translate? translate vtr (explain) verklaren, uitleggen overg. ww: Could you translate these instructions for me? translate vtr (convert) omzetten overg. ww: We need to translate our energy into success.


In eerste instantie zal de Vertaling van "gefeliciteerd" naar Hindi. जन्मदिन पर हार्दिक शुभकामनाएं, जन्मदिन मुबारक, जन्मदिन मुबारक हो zijn de beste vertalingen van "gefeliciteerd" in Hindi. Voorbeeld vertaalde zin: De autoriteiten feliciteerden de Getuigen met hun.

Vertaling in context

Vertaling van "alfabet" naar Hindi. मूलाक्षर, वर्णमाला, अबस zijn de beste vertalingen van "alfabet" in Hindi. Voorbeeld vertaalde zin: Dus ontwierpen de twee broers een alfabet om een vertaling van de bijbel te kunnen maken. ↔ सो इन दो भाइयों ने एक वर्णमाला.


Krijg gecertificeerde vertalingen geleverd Vertaling van "hallo" naar Hindi. नमस्ते, नमस्कार, सलाम zijn de beste vertalingen van "hallo" in Hindi. Voorbeeld vertaalde zin: Hallo, ik ben Jack en ik ben transgender. ↔ नमस्ते, मैं जैक हूँ, और मैं किन्नर हूं।.


    Trein delfzijl naar groningen: Reistijd vanaf Delfzijl. Groningen ; Enschede ; Utrecht Centraal ; Den Helder ; Amsterdam Centraal ; Rotterdam Centraal ; Den Haag Centraal ; Maastricht ; Vlissingen