Channah zwanger verleiding

Channah temptation island Channah kreeg eerder heel veel kritiek op haar deelname aan Temptation Island VIPS. Zo hebben kijkers haar toch echt zien drinken en roken. Daarover heeft Channah inmiddels uitleg gegeven.


Laetitia temptation Hét moment dat Channah haar zwangerschap gaat aankondigen en zij en Quentin het programma verlaten. Hoe dat voor de verleiders en de verleidsters was, lees je hier.

In Temptation Gossip onthult Channah

Channah zou nu ongeveer een halfjaar zwanger moeten zijn. “We kwamen een paar dagen voordat we gingen erachter”, herinnert Quentin zich. “En ik zei meteen tegen haar: ‘Kijk, als je het niet wil doen, dan doen we het niet.’ Maar zij zei juist: ‘F*ck it, we hebben ons opgegeven en we gaan dit gewoon doen.’”.

Want Channah wil niet verder

Voor het koppel stond er heel wat op het spel: ze woonden samen, werkten samen én stonden op het punt om in het huwelijksbootje te treden. Intussen raakte bekend dat het koppel niet langer samen is, maar heeft hun deelname aan het spel der verleiding daar iets mee te maken? Of kregen ze er alsnog hun happy end? Dat ontdek je vanaf september.

Channah en Quinten de verleiding Als laatste koppel gaan Ex on the Beach Double Dutch-sterren Quentin en Channah bewijzen dat ze de ware voor elkaar zijn. Dit stel heeft al de nodige stof doen opwaaien toen bekend werd dat Channah zwanger was tijdens de opnames. De twee hebben hun deelname dan ook niet afgemaakt.
De reden? Ze is zwanger Het stel kreeg namelijk twee dagen voor de start van het programma te horen dat Channah zwanger is. Ze besloten toch mee te doen, aangezien ze dachten dat hun relatie wel sterk genoeg zou zijn. Maar wegens de zwangerschap besloot het stel toch vroegtijdig te stoppen.
Channah Koerten en haar Channah kreeg een ernstig ongeluk en bleek zwanger. Ik ging in de zomervakantie van met mijn vriend naar Zakynthos, een eiland bij Griekenland. We hadden daarvoor allebei hard gewerkt en gestudeerd en waren er echt aan toe om even tot rust te komen.

channah zwanger verleiding
  • Zuur nieuws voor de zwangere
  • Zuur nieuws voor de zwangere

    Channah en Quentin verwachten elk moment hun tweede kindje, maar het is nog maar de vraag of Quentin bij de bevalling aanwezig zal zijn. De hoogzwangere realityster heeft de vader van haar kinderen namelijk het huis uitgezet. Dat laat Quentin weten in een nieuwe video op zijn YouTube-kanaal.

    Want Channah wil niet verder