Perdono teksten engelse vertaling

Klik om de originele tekst

Vertaal teksten en volledige documenten in een handomdraai. Nauwkeurige vertalingen voor individuele gebruikers en teams. Miljoenen mensen werken dagelijks met DeepL.


I suffer even more

perdonar una obligación/una deuda a algn to let sb off an obligation/a debt; te perdono los 50 euros que me debes I'll let you off the 50 euros you owe me. le han perdonado la pena he's been pardoned. perdonar la vida a algn to spare sb's life; (Dep) to let sb off the hook.
 • I suffer even more


 • Perdono. PERDONO Perdono se to you and your family on your loss. May fond memories of your mother bring you. comfort during this hard time in your life. On behalf of the.
  Vertaal "te perdono" van Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken. Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op "vertalen". In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn. Vervolgens kunt u de tekst markeren, kopiëren en voor uzelf gebruiken.
  Et moi, + au nom Met onze gratis vertaalmachine vertaal je zinnen van en naar bijna alle talen van de wereld.


  Op deze pagina lees je
  perdono teksten engelse vertaling

  Vertaling van "pardon" in Italiaans. Perdono. For everything I've done you have to know I'm so sorry. Just give me another chance. I'm gonna give you a rose. I continue dreaming of our everlasting friendship. Perdono. I told you I was right, but I was wrong. Now I dedicate to you my song. 'cause if I live without you I'm not strong.
  Vertalingen in context Perdóname (Engels vertaling) Artiest: Pablo Alborán (Pablo Moreno de Alborán Ferrándiz) • Gastartiest: Carminho. titel nummer: Perdóname • Album: Pablo Alborán Vertalingen: Albanees, Bulgaars #1. +25 meer.

  Op deze pagina lees je

  - De herkende tekst zal op het scherm verschijnen met een optie om de originele taal en de gewenste taal (vertaling) te selecteren. - Nadat de taal is geselecteerd, wordt de originele tekst automatisch vertaald en deze verschijnt onderin het scherm.-Druk op de knop "Stem" om de vertaling te beluisteren. Vertaal Nu! (vertalen nu).


   Opkomst engelse vertaling: Vertaling van "opkomst" in Engels. nf. zelfst. nw. rise emergence turnout emerging attendance arrival appearance rising development growth turn-out introduction. Meer. China's opkomst is een uitdaging maar biedt ook kansen. China's rise is a challenge, but it is also an opportunity.