Uitbreiden naar engelse vertaling

Toevoegen engels uitbreiden (ww.) to increase in number ; to spread ; to swell ; to add ; to expand ; to extend ; to stretch out ; to aggrandize ; to augment ; to enlarge ; to increase ; to enhance. uitbreiden. to raise ; expand ; extend.
Uitbreiden synoniem zich uitbreiden(ook: uitbreiden, toenemen, uitzetten, strekken, openzetten, factoriseren, ontbinden in factoren) volume_up. expand{ww.} Voorbeeldzinnen. DutchEnglishContextuele voorbeelden van "uitbreiden" in Engels. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.
Uitbreiding engels Vertalingen van 'uitbreiden naar' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. - Online dictionaries, vocabulary, conjugation, grammar share.


Aanvullen engels Vertaling van "uitbreiden" in Engels. ww. expand extend increase grow spread add enhance enlarge broaden build develop widen. Meer. Deze activiteiten moeten de vrijhandelszone uitbreiden. These activities should expand the free trade zone. Maar je bleef de verbouwing maar uitbreiden.
uitbreiden naar engelse vertaling


Uitwerken engels

Vertaling van "uitbreiden naar" in Engels. ww. expand to expand into extend to. expand in. diversify into. branch out into. spread to. GoTennis wil groeien en uitbreiden naar steden wereldwijd. GoTennis want to quickly expand to other cities worldwide and grow.

Uitgebreid engels

Vertaling van "uitbreiden" naar Engels expand, extend, spread zijn de beste vertalingen van "uitbreiden" in Engels. Voorbeeld vertaalde zin: Ook de handel en investeringen zijn verder uitgebreid. ↔ Trade and investment has also continued to expand.
Uitbreiden → aggrandize, amplify, Het accent ligt op het uitbreiden van de activiteiten binnen de regio’s door middel van ‘top-down’ concentratielimieten op het terrein van landen, leningnemers en bedrijfstakken. The emphasis is on managing business developments within the regions by means of top-down concentration limits for countries, individual borrowers and.


Veel vertaalvoorbeelden gesorteerd

Nederlands naar Engels: Meer gegevens uitbreiden: expand; extend; build out; widen; add on to; add; swell; increase; enlarge; increase in number. Wiktionary: uitbreiden → expand, extend, enhance, spread. uitbreiden → aggrandize, amplify, augment, enlarge, grow, increase, magnify, step up, rise, heighten, raise, accrue, wax, anoint, smear.
    Ik moet naar bed: Kun je het beste naar bed gaan om uur, uur, uur of uur. Als je om uur moet opstaan: Kun je het beste naar bed gaan om uur, uur, uur of uur.