Earthship zwolle openingstijden

earthship zwolle openingstijden


Eten en drinken zwolle Het eerste earthship van de Benelux werd in gebouwd. Het Earthship in de Nooterhof is geschonken aan de stad Zwolle door woningbouwvereniging SWZ ter ere van hun jarig bestaan. Wat is een earthship precies? Een earthship is een volledig zelfvoorzienend huis wat betreft water en energie.
Nooterhof zwolle Stichting Earthship Zwolle Adres: Goertjesweg 3, PA Zwolle Telefoon: 0Website: geactualiseerd op Beoordeling schrijven Openingstijden Openingstijden ingevoerd op Gesloten, Opent over 1 dag Economische Info KvK-nummer Foto's.
Vind openingstijden en zakelijke sluitingstijden In de voorgevel en hoog boven in de vertrekken zijn openingen aangebracht die geopend of juist gesloten kunnen worden voor de ventilatie van de vertrekken. Het regenwater wordt opgevangen en gefilterd. Het afvalwater wordt opgeslagen in een tank en vervolgens gezuiverd door planten in een plantenbak op het zuiden.

Welkom in Natuurrijk Zwolle Goertjesweg 1, Zwolle, Overijssel, Netherlands, PA. Features. Outdoor seatingNo booking. Claim your business. Tasty dishes in Zwolle. meat. halo halo. salads. pork.

Openingstijden park: Dinsdag

Zelfs de toiletten zijn een bezoekje waard. Lunchen kan iedere dag. Voor een diner vragen we je om vooraf te reserveren. Contactgegevens + − Leaflet Goertjesweg 1 PA Zwolle info@
Stichting Earthship Zwolle Goertjesweg +3 Open now11AM - 5PM © OpenStreetMapcontributions Get directions Get directionsGoertjesweg 3 Zwolle, Overijssel, Netherlands Claim your business Address Goertjesweg 3, Zwolle, Overijssel, Netherlands Features No deliveryOutdoor seatingWheelchair accessible Opening hours Website.

Bezoek samen met je kind

The Earthship is located on the site of Doepark Nooterhof in Zwolle, a town in the Netherlands and is used as a public teahouse. It is early in the morning, customers has not yet arrived and the smell of Falafel is in the air.

In Theehuis Earthship

Het Earthship theehuis ligt midden in Zwolle in het Doepark Nooterhof, een park waar o.a. ook een kinderdagverblijf en een sociale werkplaats hun plek midden in de natuur hebben gevonden. Deze gebouwen omringen ook het Earthship, maar doordat hun architectuur zodanig met de natuurlijke omgeving zijn versmolten, blijft het landelijke.
    Golferij eelde openingstijden: ⛳️‼️ AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN VANAF KERST TOT EN MET OUD EN NIEUW ‼️⛳️ De feestdagen zijn begonnen, dat betekend dat de Golferij haar deuren weer heeft Jump to Sections of this page.