Winkelen in antwerpen zuid

Handelstraat antwerpen winkels ’t Zuid is dé hotspot voor trendy Antwerpen, vol bruisende cafés en restaurants. Deze wandeling combineert ’t Zuid met het opkomende Nieuw Zuid waar je koffie slurpt tussen de locals. ’t Zuid was niet altijd zo trendy; midden jaren 80 stortte de huizenmarkt in en was het er – in tegenstelling tot nu – ineens heel goedkoop om te wonen.


Leuke winkels antwerpen Het Zuid is de charmantste en levendigste buurt van Antwerpen. Alles is er te vinden: mooie gebouwen, mooie mensen, veel goede restaurants, een heel aantal galeries, toffe cafés en bars, leuke winkels allerhande. Nergens elders in de stad vindt men dergelijke concentratie aan leuke etablissementen.


Antwerpen zuid uitgaan Kyoto Sushi Antwerpen Zuid. De goedkoopste maar ook de lekkerste sushi van de buurt!KYOTO SUSHIBrusselstraat 3B AntwerpenM:+32 info@-su Brusselstraat 3, Antwerp.

Het zuid antwerpen

Winkels in Antwerpen. Op deze pagina vind je een overzicht van winkels in Antwerpen. Bekijk ook het overzicht van de winkels op de Meir. Resultaat van resultaten. Naam van de winkel.

Leuke goedkope winkels antwerpen Café local Sanba is dé place to be op het eilandje. In deze inspirerende omgeving kan je niet alleen smullen van lokale gerechten, je kan er ook co-werken. Het interieur – de betonnen vloer in combinatie met design meubels – doet je meteen thuis voelen. Rijnk Antwerpen. 5/7.

Antwerpen zuid parkeren

Shoppen aan de Meir. De Meir is de bekendste en grootste winkelstraat van Antwerpen. Vanaf het station loop je er recht op af en ook zijn er in de buurt genoeg parkeergelegenheden. In de Meir bevinden zich voornamelijk de grote winkelketens als H&M, Zara en Primark. Maar omdat we die winkels ook van thuis kennen, kun je deze best even overslaan.

Antwerpen zuid restaurant

13 x onze favoriete winkels in Antwerpen. 1. Dries Van Noten: paradijsje op aarde. Zonder twijfel het mooiste modepand uit de stad: Dries Van Notens Modepaleis is een landmark, een icoon, een stukje Antwerpse geschiedenis. Het Flatiron- gebouw uit de 19de eeuw herbergt een van de mooiste Belgische labels, met briljante etalages en een haast.
Antwerpen zuid parkeren
winkelen in antwerpen zuid
Antwerpen zuid appartement te koop De Volkstraat. De Volkstraat kan je tegenwoordig wel het winkel- en horecahart van de hippe Antwerpse buurt ’t Zuid noemen. De Volkstraat verbindt eigenlijk de buurt rond de Nationalestraat met het prachtige plein rond het Antwerpse Museum van Schone kunsten, dat ondertussen al vele jaren wacht op het afwerken van een grote renovatie.