Overtocht naar engeland trein

Tunnel naar engeland met auto

Met de auto naar engeland via calais

Eurotunnel Le Shuttle rijdt tot 4 keer per uur van tot uur. Tussen middernacht en uur vertrekt de de shuttle 2 keer per uur. Huisdieren mogen mee met de shuttle (let wel op de regels voor het meenemen van huisdieren naar Groot-Brittannië) Het Victor Hugo terminalgebouw in Folkestone heeft horeca- en winkelgelegenheden.


Eurotunnel trein Reis je van het vasteland van Europa naar Groot-Brittannië dan zul je het Engelse Kanaal of de Noordzee moeten oversteken. Reizen met een veerboot, trein of bus is hierbij een betaalbare en milieuvriendelijke mogelijkheid. Er bestaat vrij veel concurrentie tussen de verschillende maatschappijen dus prijzen vergelijken is absoluut aan te raden. Veerdiensten van Nederland naar Engeland Vanuit.
Eurotunnel engeland Hoe eerder u boekt, hoe lager de prijs. Een retourticket is goedkoper dan twee enkele reizen. De laagste prijs voor een retourticket van Amsterdam naar Londen is € Als de tickets van € 94 op zijn op een bepaalde dag en tijd, dan stijgt de prijs naar een bedrag tussen de € 94 tot € U betaalt extra als u flexibel wilt zijn.


Met de auto naar engeland kosten Eurotunnel. De Eurotunnel is een autotrein die Folkestone (Verenigd Koninkrijk) en Calais (Frankrijk) met elkaar verbindt via de Kanaaltunnel. Dit is de snelste manier om het Kanaal over te steken met de auto. De trein reist in slechts 35 minuten tussen het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. De Eurotunnel biedt een zeer frequente dienstregeling.


Met de trein naar engeland Reizen per motor geeft je enorm veel vrijheid. Op de motor kom je veel meer in contact met het landschap, de wegen en de mensen. De Eurotunnel Le Shuttle zorgt voor de snelste en directe verbinding tussen Frankrijk en Engeland. Geniet van het ultieme vrijheidsgevoel op de snelwegen, platteland weggetjes en onontdekte paden in het mooie.
Auto naar engeland goedkoop Vanaf €*^ per voertuig, per enkele reis. enkele reis. enkele reis/retour. Vrijheid om op elk moment aan te komen op uw geboekte reisdag. Aparte check-in. Altijd verzekerd van een plek aan boord van onze treinen. Exclusieve lounge faciliteiten. Meer informatie.

Eurotunnel tickets

Veerboten naar Engeland. Met toegang tot live afvaarten en de beste tarieven voor alle veerboot routes naar Engeland, bij Direct Ferries vindt u de juiste ferry overtocht tegen de laagste prijs. U kunt alle overtochten naar Engeland snel en eenvoudig vergelijken, zodat u verzekerd bent van de beste beschikbare overtochten tegen de beste prijs!.
overtocht naar engeland trein

Tunnel naar engeland met auto

Een cruise naar Engeland is een ontspannen uitje: aan boord van cruiseschepen zijn restaurants en allerlei ander vertier. In ongeveer een dag vaart u naar Engeland naar de bestemming van uw keuze. Een bekende bestemming is Newcastle, een kuststad die bekend staat als een waar shopping-walhalla. Vanaf IJmuiden duurt de overtocht ongeveer 14 uur.