Automerken lijst grappig

Grappige afkortingen De automerken lijst is de laatste decennia aan vele veranderingen onderhevig; diverse automerken zijn verdwenen, maar er zijn ook nieuwe merken bijgekomen! Daarnaast zijn sommige merken die al jarenlang niet meer op de lijst met automerken voorkwamen, nieuw leven ingeblazen. Op deze website verzamelen we alle automerken en bieden we de complete.

Grappige afkorting mercedes

Grappige afkortingen van automerken. ALFA ROMEO – Alleen Lastige Flut Auto’s Roesten Onder Meest Eenvoudige Omstandigheden AUDI – Als U Duwen Interesseert AUSTIN – Autotechnisch Uitgestorven Stuk Techniek In Nood BMW – Boeren Mest Wagen DAF – Duwen, Anders Fietsen CHEVROLET – Creëert Heel Erg Veel Rook Of Loopt Echt Treurig.

Grappige afkortingen dhl

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens? Jouw persoonsgegevens worden door Blackorange verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden: Om contact op te kunnen nemen n.a.v. verzonden contactformulieren; - Om het laatste nieuws te emailen waarop u zich heeft ingeschreven; - Om u advertenties to tonen op basis van uw interesses; - Om u de mogelijkheid te geven artikelen te liken en sharen op.

Grappige afkorting hyundai

Lijst van automerken (alfabetisch) Portaal Auto. Hieronder een lijst van automerken, waarbij opgemerkt moet worden dat verschillende merken failliet gingen, opgekocht werden, of in andere merken over gegaan zijn en nu niet meer bestaan. Zie ook Lijst van automerken naar land.
Dacia afkorting Sommige van de grootste Russische automerken zijn Lada, KAMAZ en UAZ. Lada, opgericht in , is een van de grootste Russische automerken. Het bedrijf is bekend om zijn betaalbare en robuuste voertuigen, zoals de Lada Niva en de Lada Vesta, en heeft ook een aantal luxe merken, zoals Largus en Granta.

Grappige afkorting ford A: ABS: Alle Banden Slippen: ABS: Auto's Botsen Sneller: ADHD: Alle Dagen Halve Dagen: ADHD: Alle Dagen Hardcore Draaien: ADHD: Alle Dagen Heel Druk: ADIDAS: Alle Domme Idioten Doen Aan Sport.

Seat afkorting grappig Merken, modellen en versies. Abarth. Aiways. Alfa Romeo. Alpine. Artega. Aston Martin. Audi. BAIC.


automerken lijst grappig

Bmw afkorting grappig Lijst van automerken (alfabetisch) - Wikiwand. Hieronder een lijst van automerken, waarbij opgemerkt moet worden dat verschillende merken failliet gingen, opgekocht werden, of in andere merken over gegaan zijn en nu niet meer bestaan. Hieronder een lijst van automerken, waarbij opgemerkt moet worden dat verschillende merken failliet gingen.

    Lijst sterke dranken: Hieronder staan enkele van de beste en meest populaire alcoholische en niet-alcoholische Franse dranken. 15 van de meest populaire Franse dranken 1. Café Au Lait Dit is een van de meest populaire dranken in Frankrijk. Het is in feite de Franse versie van koffie en warme melk.