Steller zeeleeuw geluid

Duração

De Steller-zeeleeuw: de gevaarlijkste zeeleeuw ter zee.
Grappig, hè? Moeder en jong De Stellerzeeleeuw is de grootste soort uit de familie der oorrobben. Het is de enige soort binnen het geslacht Eumetopias. De Stellerzeeleeuw is vernoemd naar de Duitse natuuronderzoeker Georg Wilhelm Steller, die het dier als eerste beschreef in De Stellerzeeleeuw komt enkel voor in de Noordelijke Grote Oceaan.


steller zeeleeuw geluid


 • Duration

 • Op deze pagina kunt Steller zeeleeuwen in Dolfinarium Harderwijk.
  Californische zeeleeuwen leven langs In het Dolfinarium ontmoet je twee soorten zeeleeuwen: de Californische zeeleeuw en de Stellerzeeleeuw. De Stellerzeeleeuw (Eumetopias jubatus) is een stuk groter dan zijn Californische neef – en ook meteen een stuk gevaarlijker. De naam komt van de bioloog Steller, en net als ‘echte’ leeuwen, hebben ook de mannetjes van Stellerzeeleeuwen.

  De Californische zeeleeuw leeft

  Op de beweegbare en massieve hals van de Steller-zeeleeuw staat een ronde kop, de snuit is breed, als een buldog, de neus is lichtjes naar boven gericht. De ogen van kleine zeeleeuwen vallen niet erg op. Hetzelfde kan gezegd worden voor de oren. De vinnen van het dier zijn sterk en groot.
  Bij verstoring, zoals de Er zijn 14 soorten zeeleeuwen zoals de Steller zeeleeuw en de Californische zeeleeuw. Steller zeeleeuw Californische zeeleeuw; Dia 8; Zeeleeuwen Zeeleeuwen en hoe ze er uit zien. Dia 9; Ze hebben een puntige neus. Dia


  De Californische zeeleeuw deed Steller sea lions' impressive low-frequency vocalizations sound more like roars than California sea lions’ barks. They also share parts of their range with another otariid: northern fur seal. Historically, Steller sea lions were highly abundant throughout many parts of the coastal North Pacific Ocean.

  Duration

  Deze zeeleeuw staat bekend om zijn kracht en agressie en in veel dierentuinen wordt er daarom gewerkt met een hands-off beleid. Dit omdat het vaker is voorgekomen in gevangenschap dat de dieren elkaar of een verzorger hebben verwond.