Koptekst excel opmaken

Excel koptekst afdrukken

Kop- of voetteksten wijzigen in de weergave Pagina-indeling Klik op het werkblad waar u kop- of voetteksten wilt toevoegen of wijzigen. Klik op het tabblad Invoegen in de groep Tekst op Koptekst en voettekst. Het werkblad wordt geopend in de weergave Pagina-indeling.
Koptekst excel verwijderen Klik op de statusbalk op de knop Pagina-indelingsweergave. Selecteer de kop- of voettekst die u wilt wijzigen. Stel op het tabblad Start in de groep Lettertype de opmaakopties in die u wilt toepassen op de kop- en voettekst. Wanneer u klaar bent, klikt u op de knop Normale weergave op de statusbalk.

koptekst excel opmaken

Kop- en voettekst excel niet zichtbaar 1. klikken Invoegen > Koptekst en voettekst om de te activeren Hulpprogramma's voor koptekst en voettekst in Lint. naar het tabblad Ontwerpen onder Hulpprogramma's voor koptekst en voettekst en selecteer vervolgens het gewenste type koptekst- of voettekstadvertentie.


Koptekst excel afbeelding Klik op: Bestand > Afdrukken > Pagina-instellingen. In het dialoogvenster dat volgt, selecteert u het tabblad, Koptekst/voettekst. klikt u op: Aangepaste koptekst of Aangepaste voettekst, afhankelijk waar u het logo of afbeelding wil voor gebruiken (als kop- of voettekst).


Koptekst excel op alle tabbladen

Als je de gegevens hebt geselecteerd die je als titel of koptekst wilt instellen zie je bovenin, in het tabblad ‘Start’, de groep: ‘Stijlen’ staan. In de groep ‘Stijlen’ zie je dit vak met een.

Excel koptekst op elke pagina In het knallen Pagina-instelling dialoogvenster, voer grotere of kleinere getallen in Top or Onder tekstvak om de hoogte van de koptekst of voettekst te wijzigen. Zie screenshot: Zie screenshot: 3. klikken OK wordt de hoogte van de koptekst of voettekst gewijzigd.

Koptekst excel vastzetten

(Excel) "Koptekstmarges en voettekstmarges instellen. Selecteer het werkblad/ de werkbladen waarvan kop-/ voettekstmarges moet worden aangepast. Klik op Pagina-instelling in het menu Bestand en klik op het tabblad Marges. Als u de afstand tussen de bovenkant van het papier en de koptekst wilt wijzigen, typt u een nieuwe margegrootte in het vak.


Kop- en voettekst verwijderen excel Excel - Kop- en voetteksten.