Cuba klimaat maart

Weer cuba december Langs de noordkust kunnen de maximumtemperaturen teruglopen naar ongeveer graden, langs de zuidkust en in het zuidoosten blijft het bijna tropisch, met temperaturen die overdag tegen of rond de dertig graden liggen. Met weinig neerslag en veel zon is het dan uitstekend toeven in Cuba.


Weer cuba april

Weer cuba september

Als je kijkt naar de temperaturen en wanneer er de minste regen valt, dan kun je december tot en met april aanwijzen als beste reistijd voor een rondreis door Cuba. Het is dan niet te warm en de kans op regen is in deze drogere periode aanzienlijk kleiner dan in de nattere periode.

Weer cuba april

De maand april laat eveneens positief weer zien doordat de temperatuur op Cuba van 29 naar 30 graden stijgt en de waarde van de nacht niet 19, maar 20 graden wordt. Het klimaat zorgt ook nu voor weinig neerslagdagen, al kan de regen die valt wel iets steviger zijn dan de perioden hiervoor.

cuba klimaat maart
Weer cuba oktober Het is elke maand warm met zowel een nat als droog seizoen. De gemiddelde jaartemperatuur voor Cuba is 30°C en er valt in een jaar tijd mm regen. Het is dagen per jaar droog met een gemiddelde luchtvochtigheid van 76% en een UV-index van 7.
Cuba temperatuur per maand Ook het klimaat in maart is het oosten van Cuba gunstig gezind. Het is hier over het algemeen een paar graden warmer dan in het westen, maar in deze maanden is het nog niet onaangenaam heet. Daarnaast valt maart in het droge seizoen van Cuba, wat betekent dat er niet veel neerslag valt.

Weer cuba februari Wie naar Cuba reist die zal het niet snel koud hebben, tenzij dat je in ruimtes bent waar de airconditioning het te koel maakt. Bij het tropische klimaat horen maximumtemperaturen die gemiddeld tussen de 25 en 35 graden Celsius liggen. De laagste dagtemperaturen zie je in Cuba als het bij ons winter is.
Weer cuba augustus Weergegevens van: Cuba. Hoe is het weer de Cuba in maart? Gemiddeld is het maximaal 28°C in maart in Cuba en minimaal rond de 20°C. De zeetemperatuur ligt rond de 27°C. Er valt in maart op 9 dagen neerslag met een totaal van 13 mm en is deze maand 22 dagen droog in Cuba.

Weer cuba november

Het weer in Cuba in maart is behoorlijk warm. Op warme dagen als deze, met minimaal 20°C en temperaturen van maximaal 28°C, is het belangrijk om veel water te drinken en koel te blijven. Bereid je in maart voor op een paar warme en regenachtige dagen in Cuba.