Watertoren utrecht bon

Restaurant de watertoren
Wt urban kitchen menu Watertoren - IPA by Brouwerij Utrecht is a IPA - American which has a rating of out of 5, with 62 ratings and reviews on Untappd.
watertoren utrecht bon
Watertoren utrecht review rijksmonument. Monumentnummer. De watertoren aan de Lauwerhof in de binnenstad van Utrecht is een watertoren die dateert uit het eind van de 19e eeuw. Het is een rijksmonument. Ruim 25 jaar lang was het Waterleidingmuseum in deze watertoren gehuisvest.
Watertoren utrecht 9e verdieping 23 talking about this · 6, were here. Restaurant bovenin de Watertoren met uitzicht over heel Utrecht!.
Parkeren watertoren utrecht De watertoren aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht is gebouwd omstreeks De watertoren heeft een waterreservoir van m³ en is 43,50 meter hoog. Het bouwwerk is in opdracht van de Utrechtse Waterleiding Maatschappij ontworpen door architect W.K. de Wijs in de stijl van de Amsterdamse School en gebouwd door J.C. Rijk. De nieuwbouw vond destijds plaats bij de grens van de gemeente.

Watertoren utrecht restaurant

Bovenin de watertoren, in het voormalige waterreservoir is een woning van m2 over zes bouwlagen. De woning begint op de vierde verdieping op de betonnen lekvloer. Hier bevindt zich de entree en toegang tot een eigen lift. De onderzijde van het waterreservoir, gemaakt van plaatstaal met grove klinknagels, is hier goed zichtbaar.

Watertoren utrecht foto's

7. Watertoren Utrecht. This high quality restaurant is located in the old water tower Heuveloord: a true point of recognition in Utrecht ted to what it is today, here you can dine with the most amazing view.

Restaurant de watertoren

Fine dining in een oude watertoren met briljant uitzicht over Utrecht 💚Diner: dagelijks vanaf Lunch: vrij-zo -
Watertoren utrecht menu Amsterdamsestraatweg Inleiding. In Amsterdamse Schoolstijl opgetrokken WATERTOREN, gelegen in de rooilijn van de Amsterdamsestraatweg en gebouwd in in opdracht van de Utrechtsche Waterleiding Maatschappij. N.B. De watertoren, die zijn oorspronkelijke functie verloren heeft, is sedert enige jaren in gebruik als kantoor- en woonruimte.


    Edelsmid utrecht mariastraat: Cursus – maak je eigen collectie-. We beginnen met een drietal basisopdrachten waardoor je goed kennismaakt met materiaal en gereedschap. Hiervoor heb je ongeveer 10 lessen nodig. Daarna kun je zelf kiezen wat je graag wil maken. Onder mijn persoonlijke begeleiding bekijken we je ideeën en ontwerpen, maken we een stappenplan en krijg je.