Marktplaats verkopen tips

marktplaats verkopen tips


Veilig verkopen via marktplaats Tips voor veilig verkopen op Marktplaats. Bij Marktplaats brengen we kopers en verkopers bij elkaar. We hechten veel waarde aan vertrouwen, daarom vinden we het belangrijk dat je goed oplet met wie je handelt. Wij zijn namelijk niet betrokken bij de verdere verkoop.
Verkoper marktplaats achterhalen Hoe plaats ik een advertentie op Marktplaats? Wil je een advertentie plaatsen op Marktplaats? Bij ons ben je altijd welkom! We leggen je graag uit hoe je dit doet. Hoe je een advertentie plaatst, hangt af van de manier waarop je Marktplaats gebruikt: - Laptop of pc. Marktplaats app.


 • Marktplaats advertentie plaatsen
 • Verkopen op marktplaats belgie Tip 1: Schrijf goede, wervende teksten om succesvol te verkopen op Marktplaats. Schrijf altijd goede en volledige teksten, waarin je zoveel mogelijk toelicht waarom mensen dit artikel echt willen hebben. Kopieer desnoods informatie van de website van de leverancier over het product, als je inspiratie nodig hebt.
  Marktplaats verkopen particulier Als iemand je advertentie open klikt, begint het verkopen. Leg uit waarom je het product verkoopt, of het fijn in gebruik is en wat de koper ermee kan. Als het past, geef tips over hoe je het product combineert. Verkoop je een paar schoenen, vertel dan dat ze lekker zitten, geef tips over wat er leuk bij staat en vertel wanneer je ze het beste.

  Hoe werkt marktplaats

  7 handige tips voor verkopen op Marktplaats. 1. Verkoop alleen spullen met een waarde van € 5,- of meer. Tenzij je natuurlijk zwemt in de tijd of gewoon veel plezier beleeft aan het hele verkopen-en bieden-gebeuren. Maar bij spullen met een lagere waarde staat je inspanning niet in verhouding tot de opbrengsten en kun je beter een kleine.

  Marktplaats veilig oversteken

  Tip 9: Verkopen via Marktplaats is altijd bereikbaar zijn Maak het voor de potentiële koper zo makkelijk mogelijk om jou te bereiken. Zorg dat je je telefoonnummer vermeld en geef eventueel aan dat benaderen via whatsapp ook mogelijk is.
  Marktplaats veilig oversteken

  Marktplaats advertentie plaatsen

  1 11 tips voor sneller verkopen via Marktplaats. 2 Tip 1: Verzin een goede titel. 3 Tip 2: Maak goede foto’s. 4 Tip 3: Duidelijke beschrijving. 5 Tip 4: Bedenk goede verkoop argumenten. 6 Tip 5: Plaats de advertentie op een goed moment. 7 Tip 6: Redelijke vraagprijs. 8 Tip 7: Biedingen toestaan.

  Wat verkoopt goed op marktplaats 10 tips voor het kopen en onderhandelen op Marktplaats. Je hebt iets nieuws nodig, of je wilt gewoon iets leuks kopen. Dan is de kans groot dat je uiteindelijk op Marktplaats terecht komt. En dat is niet zo vreemd. Dagelijks komen er duizenden producten online waar je op kunt bieden.