De mogelijkheid bieden

de mogelijkheid bieden

Synoniem mogelijkheden Translation for 'de mogelijkheid bieden tot' in the free Dutch-English dictionary and many other English translations. arrow_drop_down - Online dictionaries, vocabulary, conjugation, grammar Toggle navigation share.
Aanbieden synoniem De flexibiliteit waarop is aangedrongen, zal de boeren de mogelijkheid bieden om hun dieren te beschermen. The flexibility called for will allow farmers to protect their animals. Ten slotte moeten we de kinderen ook de mogelijkheid bieden om via video als getuige op te treden.
Mogelijkheid geven De flexibiliteit waarop is aangedrongen, zal de boeren de mogelijkheid bieden om hun dieren te beschermen. The flexibility called for will allow farmers to protect their animals. Dit zou de mogelijkheid bieden de benodigde arbeidsplaatsen in de dienstensector te scheppen.

Bieden of aanbieden

De nieuwe regels moeten de mogelijkheid gaan bieden snel en kosteloos in beroep te gaan. more_vert. A way of making an appeal which is quick and costs nothing must be introduced in the new rules. Maar als dat niet gelezen wordt, dan is het ook zinloos de mogelijkheid te bieden het in te dienen. more_vert.

Mogelijkheid betekenis

Wij moeten alle Europese burgers de mogelijkheid bieden om informatie te ontvangen. Wij willen het persoonlijk initiatief de mogelijkheid bieden om zich bij de verwezenlijking van die gezamenlijke doelstelling aan te sluiten.
Synoniem bieden mogelijkheid (zn): eventualiteit, gelegenheid, kans, possibiliteit, potentie. mogelijkheid (zn): perspectief, vooruitzicht. mogelijkheid (zn): keuze. als synoniem van een ander trefwoord: perspectief (zn): kans, mogelijkheid, toekomst, toekomstmogelijkheden, toekomstperspectief, vooruitzicht.
Mogelijkheid bieden synoniem Vandaag de dag moeten wij deze mogelijkheid bieden aan al onze jongeren, zonder onderscheid. Aujourd'hui, nous devons le permettre à tous nos jeunes, sans distinction. Systemen voor de controle van ouders moeten dus de mogelijkheid bieden voor een individuele, pluralistische aanpak.

Synoniem voor andere mogelijkheden

1) Doenlijkheid 2) Eventualiteit 3) Gebeurlijkheid 4) Gelegenheden 5) Gelegenheid 6) Kans 7) Kansen 8) Keus 9) Optie 10) Perspectief 11) Possibiliteit 12) Potentie 13) Ressource 14) Situatie 15) Vooruitzicht 16) Waarschijnlijkheid 17) Weg. Gevonden op