Linnaeus apotheek leiden

Apotheek oegstgeest Telefoonnummer: Faxnummer: Apotheker: drs. M.A. Venker.
Apotheek linnaeus amsterdam See what your friends are saying about Apotheek Linnaeus. By creating an account you are able to follow friends and experts you trust and see the places they’ve recommended. Sign up with Facebook. or Sign up with email.

Herhaalrecepten oegstgeest

Openingstijden Apotheek Houtlaan 55 in Leiden. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de 'Kaart & Route' tab om de snelste route te plannen naar Houtlaan in Leiden.
Herhaalrecept apotheek haaswijk Carolus Linnaeus, also called Carl Linnaeus, Swedish Carl von Linné, (born , Råshult, Småland, Sweden—died Janu, Uppsala), Swedish naturalist and explorer who was the first to frame principles for defining natural genera and species of organisms and to create a uniform system for naming them (binomial nomenclature).
linnaeus apotheek leiden

Apotheek oegstgeest haaswijk U vindt de Poli Apotheek LUMC op de begane grond van het LUMC-hoofdgebouw. Bezoekadres: Poli Apotheek LUMC, Albinusdreef 2, locatie C (routenummer: 10) ZA Leiden. Openingstijden Poli Apotheek. Ma t/m vr: - uur. Zaterdag: - uur. Spoed: maak gebruik van een van de dienstapotheken in de omgeving.
Apotheek leidse hout Openingstijden Apotheek Dieperpoellaan 28F in Leiden. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de 'Kaart & Route' tab om de snelste route te plannen naar Dieperpoellaan in Leiden.

Apotheek beker

De Linnaeus Apotheek in Amsterdam Oost bestaat al meer dan jaar en is een begrip in de buurt. Het is de oudste apotheek in Amsterdam Oost en is volledig rolstoelvriendelijk. Naast receptgeneesmiddelen zijn er ook vrij verkrijgbare geneesmiddelen beschikbaar.

Openingstijden apotheek linnaeus oegstgeest

De apotheek voorziet u vanzelfsprekend van medicatie, maar daarnaast stellen wij ook hoge eisen aan medicatiebewaking en zorgen wij in samenwerking met de huisartsen en andere zorgverleners voor de best mogelijke behandeling. Wij denken graag met u mee.

  • Openingstijden apotheek linnaeus oegstgeest
    1. Huizer apotheek amsterdam: Huizer Apotheek | Dokters de website waar je alles kan Huizen.