Kees kwakman piet paulusma

kees kwakman piet paulusma
Waar Kees Kwakman liet Paulusma, who was 65, had had cancer for some time but had kept his diagnosis a secret. Paulusma debuted at Omrop Fryslân, in his native Friesland, in and then went on to SBS6 where he presented the weather from a different outside location every day for 35 years.

Kees stond bekend om zijn
Na afloop van de door In zette hij zijn weerbedrijf Piet Paulusma Meteo Service op. In verscheen hij voor het eerst op televisie, voor het weerbericht van Omrop Fryslân. In de winter van werd Paulusma door ijsmeester Henk Kroes gevraagd om als Friese weerman verslag te doen van de Elfstedentocht.

Duração Weerman Piet Paulusma is vanmiddag overleden aan de gevolgen van kanker. Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter laten weten. Overleden persoon aangetrof­fen in Anjum: politie sluit misdrijf uit.

Zo persifleerde hij ooit weerman

Piet was born and raised in them, on the 15th of December Piet was years old when he passed away and his ethnicity is Dutch. He finished schooling at Private School and he did his college education at Private College which is yet to be known. He passed away on the 20th of March at the age of


Kees stond bekend om zijn

Piet Paulusma heeft op zijn sterfbed een laatste boodschap aan Nederland doorgegeven aan Jan Slagter. De Omroep MAX-baas moest in zijn naam de hele bevolking bedanken dat ze al die jaren naar zijn.


Kees Kwakman van FC Piet Paulusma overleed in maart op jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. De dood van Piet heeft een grote impact op zijn dierbaren. Zoon Kees vertelt openhartig over het gemis van zijn vader.,,Hij was mijn vader, maar ook een goede vriend van me.”.


Kees Kwakman stopte

Kees Paulusma. Born on Ap, found his interest in the popular racing car career that goes on in the Dutch country. He has been on numerous race challenges and has won a total of 16 times. Kees is good at the racing car sport and has established himself fully there.

Iwan Tol 24 januari Followers, Following, 73 Posts - See Instagram photos and videos from Kees Paulusma (@kees_paulusma).