Frans presentatie voorbeeld

Franse presentatie Grijp zo’n ontmoeting aan en zoek bijvoorbeeld op aan welke universiteit of hogeschool jouw gesprekspartner heeft gestudeerd. Een mooi gespreksonderwerp, dat Fransen heel belangrijk vinden. Maar er zijn meer onderwerpen: rugby – een grote sport in Frankrijk, wielrennen en de Tour de France, voetbal, tennis .
Voorbeeld presentatie Ik begin met Je vais commencer par Daarna vertel ik iets over Ensuite, je raconte quelque chose sur Tot slot ga ik jullie iets vertellen over Finalement, je vais vous parler de Ik ga eindigen met Je vais finir par Ik ben aan het einde van mijn presentatie gekomen.
frans presentatie voorbeeld


Frans presentatie powerpoint Les régions sont Fantasyland, Adventureland, Frontierland et Main Street USA. Quelques régions a un autre thème. Par exemple, le Frontierland a une thème ancien Far West et le Discoveryland a un thème futur. En , le premier bâtiment a ouvert dans Disneyland Paris, l’Espace Euro Disney.

Presentatie frans standaardzinnen Frans kan een beetje lastig zijn bij het voorstellen van jezelf of anderen, afhankelijk van of je de persoon kent aan wie je de introductie(s) maakt of zelfs als je contact hebt gehad met de persoon. In het Frans vragen die omstandigheden allemaal om verschillende introducties. Basisintroducties.


Presentatie geven in het frans 1 Het Franse alfabet en letters [0/2] 2 De uitspraak van Franse woorden met geluid. 3 Groeten in het Frans (hallo, goedemiddag, goedenavond) [0/3] 4 Kennismaken en jezelf voorstellen in het Frans [0/3] Sleepoefening op woordenschat om jezelf voor te stellen in het Frans (Score -/-).


Powerpoint presentatie voorbeeld school

frans zinnen over jezelf vertellen. Term. 1 / 9. kun je jezelf voorstellen? Click the card to flip 👆. Definition. 1 / 9. tu peux te présenter? Click the card to flip 👆.


Frans presentatie onderwerpen

Dit presentatie-voorbeeldformaat van 10 minuten bevat een vrij conservatieve 5 dia's, gebaseerd op de beroemde regel van presentaties. In die regel is een ideale presentatie 10 dia's in 20 minuten, wat betekent dat voor een presentatie van 10 minuten slechts 5 dia's nodig zijn.
Frans presentatie onderwerpen

Inhoud presentatie frans

Voorbeeld presentatie frans. Vak. Francais des affaires. Instelling. Arteveldehogeschool (Artevelde) Presentatie van 17 pagina's voor het vak Francais des affaires aan de Artevelde. Voorbeeld 4 van de 17 pagina's.

    Gelukkig nieuwjaar franse vertaling: 1) met een gevoel van grote blijheid en harmonie - heureux/-euse. intens gelukkig zijn met je nieuwe vriend - être intensément heureuse avec son nouveau petit ami. al twintig jaar gelukkig getrouwd zijn - être heureux en ménage depuis vingt ans déjà. 2) gunstig - heureux/-euse.