Leuke zwembaden eindhoven

Subtropisch zwembad brabant

Sponsored Het assortiment bestaat uit o.a. opblaasbare zwembaden, speelcentrum zwembaden, opzetbaden. Voor besteld, volgende werkdag in huis. Geen verzendkosten boven de €

Zwemmen eindhoven wedstrijden

Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Eindhoven! Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit Eindhoven op een rij. Klik voor het overzicht.

leuke zwembaden eindhoven


Zwembad eindhoven glijbanen Hier vind je de leukste plekken om te zwemmen in Eindhoven. 3. E3-Strand – Landgoed Duynenwater. Het voormalige E3-strand bij Eersel (zo is het bekend in de volksmond) is omgedoopt tot Landgoed Duynenwater. Het is vlakbij Eindhoven en je kunt er heerlijk zwemmen. Als je hier een dagje doorbrengt, heb je soms het gevoel dat je echt aan het.
Leuke zwembaden brabant Zwembad ir. Ottenbad is het gezelligste familiebad van Eindhoven. Met een recreatiebad, meterbad, instructiebad, therapiebad, peuterbaden en buitenbad met glijbaan is er altijd en elk seizoen iets te beleven. Jong en oud kan er, elke dag van de week, een heerlijke frisse duik nemen. Bij ir.
Recreatie zwembad eindhoven
Zwembad eindhoven tongelreep Zwembad de Dolfijn Best Een gezellig en overzichtelijk zwembad met een toffe glijbaan. Met mooi weer kun je hier heerlijk toeven. Zwembad de Wedert Valkenswaard Het buitenbad ligt aan een groene natuurlijke omgeving en er is een grote ligweide met speeltoestellen voor kleine kinderen. Je kids hoeven zich niet te vervelen als ze niet in het.

Recreatie zwembad eindhoven

Zwemstadion Pieter van den Hoogenband | This is Eindhoven. Shop. Het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion is één van ’s werelds meest innovatieve zwemcentra, voor zwemsport en oefeningszwemmen. Er worden hier grote (zwem)evenementen georganiseerd en er trainen hier kleine en grote zwemtoppers.


Subtropisch zwembad eindhoven In De Vennen is een mooi zwembad gevestigd, dat voor kinderen een onuitputtelijke bron van plezier vormt. Met een mooie waterval, buitenbad met stroomversnelling en coole glijbaan zullen je kids zich hier wel vermaken! In dit mooie zwembad kunnen ze de hele dag rondrennen, zwemmen en spelen.
Binnen zwembad eindhoven Leuke zwembaden en strandjes in Eindhoven. Openluchtzwembaden, binnenzwembaden, recreatieplassen, strandjes, bosbaden en tropische zwemparadijzen. Voor waterpret kun je terecht bij één van deze zwemplekjes in Eindhoven. Vind hier een leuk binnenzwembad, buitenzwembad of strand voor kinderen in Eindhoven.