Nieuwbouw appartementen tilburg reeshof

nieuwbouw appartementen tilburg reeshof

Nieuwbouw langendijk tilburg Levendige en natuurlijke omgeving. Wist je dat er in Tilburg Reeshof diverse voorzieningen in de buurt zijn? Zo is winkelcentrum Heyhoef op loopafstand van nieuwbouwproject Reeshofdijk. Daarnaast is sporten bij sportcentrum Reeshof een fijne uitlaatklep.
Nieuwbouw bungalow reeshof Nieuwbouwprojecten in Tilburg. Op funda vind je 9 nieuwbouwprojecten te koop en te huur in Tilburg. Funda helpt je je nieuwe huis te vinden met zoekfilters, foto's, video's en plattegronden.

Nieuwbouw witbrant tilburg Reeshof krijgt er een nieuw wijkje bij: 61 woningen, levensloopbestendig en appartementen | Tilburg e.o. | Het nieuwe woonwijkje bestaat uit een appartementencomplex met 37 woningen en
Nieuwbouw appartementen tilburg centrum De Weverij Tilburg. Op de hoek van de Frederikstraat en het Pieter Vreedeplein komt een nieuwbouwproject met appartementen. Dat is nog eens hartje Tilburg. Er zijn opties voor een twee- tot vierkamerappartement. De woningen gaan in in de verkoop. Bekijk het nieuwbouwproject via Funda.

Appartementen reeshof Nieuwbouw. De makelaar in Dongen en Tilburg. In opdracht van diverse ontwikkelaars hebben wij met regelmaat nieuwbouwprojecten in de verkoop. Zie hieronder ons nieuwbouw aanbod op dit moment: Project Residentie Nassau. 71 moderne en duurzame appartementen in Dongen. Bekijk hier.

Wijhof tilburg

WonenBreburg heeft hier 3 gebouwen met 5 bouwlagen gerealiseerd, gelegen tussen de Oegstgeeststraat en het spoor nabij station Tilburg Reeshof. In totaal zijn er 81 compacte driekamerappartementen in de sociale huur opgeleverd, geschikt voor de doelgroep 1 en 2 persoonshuishoudens.
  • Wijhof tilburg
  • Nieuwbouw tilburg inschrijven

    Centraal in de Reeshof, dichtbij het station en bij belangrijke uitvalswegen ontwikkelen WonenBreburg en Van der Weegen Bouwontwikkeling een veelzijdig nieuwbouw plan; Stadsplein Forum. In moderne markante gebouwen rondom een levendig plein worden diverse koopappartementen en huurappartementen gerealiseerd.

    Nieuwbouw tilburg 2023

    Nieuwbouwproject Wijhof in de wijk de 'Reeshof' (Tilburg) bestaat uit 83 koop- en huurwoningen. Deze zijn verdeeld over twee-, drie-, en vierlaagswoningen, één patiowoning en woningen waarbij wonen en werken gecombineerd kunnen worden. Ook zijn hier 14 huurappartementen gerealiseerd.


    Nieuwbouw tilburg 2023