Hendrik otten fvd

Groep otten Henk Otten (born 30 May ) is a Dutch politician and economist. He has been a member of the Senate since June He was the co-founder of the party Forum for Democracy (FvD) along with Thierry Baudet. He served as FvD treasurer from to Otten was also chairman of the permanent Senate Committee on Finance.


 • Hij is niet


 • hendrik otten fvd

  Fractie-frentrop Henk Otten (Assen, 30 mei ) is een Nederlands politicus. Sinds 11 juni is hij lid van de Eerste Kamer. Hij is medeoprichter van Forum voor Democratie (FVD), waarvan hij van 20bestuurslid en penningmeester was. Otten was van 18 juni tot 2 september voorzitter van de vaste Eerste Kamercommissie voor Financiën.
  Henk Otten () is Henk Otten, the former Forum voor Democratie senator thrown out of the party for alleged financial impropriety, has decided not to take the vacant FvD seat in the lower house of parliament, even though he is entitled to do so.

  AMSTERDAM - aankomst van eerste

  Henk Otten. @hendrikotten3. #FVD In 4 jaar gedegenereerd van een energieke vernieuwingsbeweging die mensen hoop gaf op verandering tot een marginaal partijtje dat de democratie ondermijnt, tegenstanders intimideert en verworden is tot een Kremlin-propaganda machine. Dat kan alléén Thierry Baudet.

  Hij is niet

  Henk Otten (@hendrikotten3) / Twitter Follow Henk Otten @hendrikotten3 Senator Eerste Kamer der Staten Generaal. Econoom, Jurist. Nederlandse politiek moet dringend gemoderniseerd worden! Amsterdam, Nederland Born May 30 Joined July 1, Following K Followers Replies Media Henk Otten @hendrikotten3 ·.


  Baudet was er niet. En Otten, who co-founded FvD with Baudet, called his former colleague “completely bonkers” and “insane.” Otten cut ties with FvD in June , and formed his own party. Two other senators left FvD months later to join Otten, one of whom, Jeroen de Vries, is still in the upper house of Parliament.
  'Vanmiddag heeft het partijbestuur Hendrik The FvD has since claimed that Otten gave the interview in order to divert attention from his own ‘financial misconduct’. The party said last week it had expelled Otten in connection with financial irregularities, including a €30, payment to himself, €, to former provincial assembly member Robert Baljeu and €10, to his.

  Dat is een soort

  Word ook lid van WNL en houd de NPO in evenwicht! Otten, lijsttrekker voor Forum voor Democratie in de Eerste Kamer, zei tijdens.