Iemand volgen op strava

Strava taggen lukt niet Op je profielpagina staat een lijst van alle sporters die je volgt. Selecteer op de Strava-website het tabblad Volgend of tik in de mobiele app van Strava op het getal dat aangeeft hoeveel sporters je volgt. Lees hier hoe je volgers beheert en sporters blokkeert. Op verschillende plekken in de Strava-app vind je extra volgopties.
Strava activiteit niet zichtbaar voor anderen Je kunt een Strava-sporter ontvolgen vanuit je lijst met volgers of vanuit de profielpagina van de sporter die je wilt ontvolgen. Via het web: Selecteer op je profielpagina het tabblad Volgen. Zet de muisaanwijzer op de knop Volgen naast de sporter die je niet meer wilt volgen, dan zie je de oranje knop Niet meer volgen.

Strava wie bekijkt mijn profiel

Leg contact met vrienden en deel je avontuur. Strava is het sociale netwerk voor sporters. Als je een activiteit registreert, wordt deze opgenomen in je Strava-feed. Daarin kunnen je vrienden en volgers hun eigen races en trainingen delen, kudo's voor prestaties geven en reacties op elkaars activiteiten plaatsen.
Strava verzoek om te volgen instellen Volgen is een manier voor sporters om ‘zich te abonneren’ op de activiteiten van andere sporters op Strava. Als je een andere sporter volgt, zie je onder meer de activiteiten, challenge-voortgang en gemaakte routes van die sporter in je activiteitenfeed. Kan iedereen je volgen op Strava?.


iemand volgen op strava
Strava rit overnemen van vriend Strava is een geweldig fitnessprogramma en favoriet bij veel hardlopers en fietsers. Een gebruiksvriendelijke app, compatibel met zowel Android-als iPhone-toestellen, en integratie met de meeste.

Strava iemand toevoegen aan rit

Je kunt je trainingslog openbaar maken op de Instellingenpagina of Trainingslog-pagina van Strava. 6 Beheer volgers en blokkeer sporters Vanaf je Profielpagina kun je op het Volgt-tabblad eenvoudig je huidige volgers beheren. Lees hier meer informatie.


Strava rit delen met iemand die niet opgenomen heeft Als je iemand op Strava blokkeert, komen ze daar ook niet van op de hoogte, omdat ze er niet van op de hoogte worden gebracht. Dus blokkeren op Strava is een complete oplossing als je voorgoed van iemand af wilt. Conclusie. Het is geweldig om volgers te hebben op Strava, omdat je je activiteiten en prestaties met ze allemaal kunt delen.

Meldingen strava uitzetten

Op de Strava-website kun je Segmenten rechtstreeks verkennen, waarbij je inzoomt op de kaart om te zien wat er is. Dit is erg handig als je een lokale legende in je omgeving wilt worden, of.


Meldingen strava uitzetten