Trein kosten ov

Treinkaartje kopen met 40% korting

NS Flex Traject Vrij. Prijs wordt gemiddeld verlaagd met 2,4%. Dal Voordeel jaarabonnement (op saldo) € 67,20 per jaar. Kids Vrij. € 0 per maand. De toeslag voor 1e klas reizen met NS Flex in het weekend wordt verhoogd van 67% naar 70% bovenop de 2e klas prijs.

Ov kosten berekenen

Op e-tickets voor een reis tijdens daluren, Koningsdag en weekenden met NS treinen ontvang je tijdelijk 15% korting in de reisperiode van zaterdag 22 april t/m zondag 7 mei in de app. Plan je reis in de app en koop direct het e-ticket voor je hele reis (trein, bus, tram, metro en veer) in de app. Downloaden? Open
Reisplanner trein Gebruik dan onze OV Prijswijzer. Zoek eerst je reis op in onze OV-reisplanner. Klik daarna op 'Abonnement voor deze reis'. Vul je leeftijd in, en hoe vaak je reist. De OV Prijswijzer rekent uit wat het voordeligste abonnement is.
Ns dagkaart 19 euro Reizen met een OV-chipkaart. Reis met een OV-chipkaart met de trein, bus, tram en metro. Koop een persoonlijke of anonieme OV-chipkaart en reis op saldo. Of ontdek het voordeel van een NS Flex-abonnement op je OV-chipkaart. Bekijk verschillende OV-chipkaarten Ontdek NS Flex.


Kosten treinkaartje retour De prijs voor je reis is gelijk aan reizen met je OV-chipkaart zonder korting of abonnement. Wil je de reiskosten van die dag bekijken? Voer de 14 cijfers en letters die achter NLOV staan en het afgeschreven bedrag in op deze pagina.


Ns reisplanner Als u van uw werkgever een vergoeding ontvangt voor uw reiskosten per openbaar vervoer, moet u de vergoeding van dit vaste bedrag aftrekken. Een vergoeding is bijvoorbeeld de uitruil van reiskosten via de cafetariaregeling. Het vaste bedrag dat u jaarlijks mag aftrekken, staat in de Tabel reisaftrek openbaar vervoer.

trein kosten ov

Losse treinkaartjes

De reisaftrek voor is maximaal € En voor maximaal € De hoogte van het bedrag hangt af van uw reisafstand, het aantal dagen dat u naar uw werk reist en of u van uw werkgever (s) een vergoeding krijgt voor uw reiskosten met het openbaar vervoer. U kunt zelf uw reisaftrek checken.


Ov-chipkaart OVpay is de nieuwe manier van in- en uitchecken in het OV in Nederland. Wat er nieuw is? Als je tweede klas en zonder korting of abonnement reist, kun je straks bij alle vervoerders kiezen waarmee je in- en uitcheckt! Het kan nu al op veel plekken met je contactloze betaalpas, creditcard of je mobiel. Jij kiest wat het beste bij je past.